GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 599,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Om Cosy Mind

Velkommen til. Tak fordi du valgte at kigge forbi og handle hos os.

Cosy Mind er en lille butik med plads til alle. Er du til en personlig stil, elsker du at slappe af i smukke omgivelser, hvor den hvide romantiske stil, eller den Franske landstil, om den er rustik eller ej, den amerikanske Farmhouse Living stil, eller måske den danske " mormors kolonihavehus" stil, er med til at gøre dit hjem unikt, så har vi et stort udvalg af kvalitetsmærke, fra bl.a. Chic Antique, GreenGate, La Vida, Fondaco og flere, der kan være med til at underbygge netop den stil du gerne vil have frem. Vi lægger vægt på at vores varer kan være med til, at skabe den helt rigtige stemning i huset såvel som i haven.

Stemningen af ”Der var engang”, ”Mormors kolonihavehus”. Stemninger der skabes når man putter sig i lækre quilte og bløde puder med stearinlys tændt, en kop varm kakao, nybagte boller der serveres i romantiske, landlige omgivelser. Vi kan godt lide ting der aldrig går af mode, men forbliver " fund fra fortiden", og som er med til at skabe vores helt eget livsstils univers.

Ud fra disse tanker opstod navnet Cosy Mind.

Vi er vilde med stemningen " der var engang", om den er fransk, amerikansk eller dansk, det gør ikke så meget, bare vores gæster og kunder føler sig velkommen, og vi kan lade batterierne op efter en lange arbejdsdag, så har vi vores stil.

Tilbage til os.

Os er min mand Claus og jeg, Jette.

Jeg har altid interesseret mig for boligindretning, men først her i mit livs sensommer, har jeg fået mulighed for, med god hjælpe og støtte fra Claus, at udleve en gammel drøm om en lille butik. Butikken var først beliggende i en lille bygning ved siden af vores 70'er villa. Faktisk vores gamle garage, som vi havde lavet om til en lille butik. Vi havde også renoveret hele huset med respekt for det ydre, men lagt væk på, at stilen indenfor skulle skaber, hvad for os er et Cosy mindset. Et sted at slappe af, og hygge sig med familie og venner, samt at der er plads til hele vores familie.

Vi har nu solgt vores hus, og overtaget en gammel købmandsbutik, hvor vi igen renoverer med respekt for det ydre. 

Har du samme interesse som os, så lad dig inspirere af Cosy Mind sortiment, og store udbud af hvid romantik, sommeridyl, gammelt og nyt, brugskunst og møbler, og ting til en hyggelig og romantisk have. 

Læs vores blog og følg med i hvad der sker bagom butikken