Der sendes ikke pakker fra den 15. juli til og med den 24. juli på grund af ferie.

GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 599,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Skal man vŠlge levende lys eller LED

Oprettet d.

Skal man vŠlge levende lys eller LED

Hvad skal man vælge LED eller levende lys. Det er der vist rigtig mange meninger om.
Der er fordele og ulemper ved begge modeller. 
Bruger man levende lys, giver det sod indendørs, men hvem vil ikke gerne have malet en gang imellem. Ja ja men hvad så med dit indeklima, det har vel også en betydning..... eller.
Jo det har det vel, men klimaet i det hele taget har vel også en betydning. Når du bruger LED-lys skal du bruge batterier, som kan være en belastning for miljøet.... okay okay det er ikke let at være os der gerne vil hygge med lys enten levende eller LED. 
Jeg har taget et valg 

Jeg bruger både LED-lys og levende lys. Syntes det er hyggeligt at komme hjem til et hus hvor "lysene" allerede er tænk, når man kommer ind af døren. Men jeg ville ikke undvære levende lys og den hygge det skaber, enten på et flot og veldækket bord eller hvis man hygger i stuen med en god film på tv. Selvfølgelig skal man passe på med levende lys, og huske at slukke dem inden man forlader huset/rummet, hvor LED lys tit er med timer og klarer tæn og sluk af sig selv.

Så hvad enten du er til levende lys eller LED, skal du vælge det der giver mening for dig. Brug de lys der for dig skaber hygge, der er fordele ved begge slags. 

Se vores store udvalg af levende lys og LED-lys i god kvalitet